Background

Sinds 1957 (h)eerlijk vlees

Traiteurslagerij de Goeij verkoopt al sinds 1957 een (h)eerlijk stukje vlees, verse vleeswaren en worst uit eigen worstmakerij. Maar wist je dat wij ook een uitgebreid assortiment kant-en-klare maaltijden en belegde broodjes hebben en graag jullie catering verzorgen? Daarnaast hebben we ook een verse groente en fruit afdeling.

Kom gerust een keer langs in onze winkel en bekijk op je gemak onze website. Heb je vragen, stuur een e-mail of bel naar de winkel (Vianen) 0347-371298 en (IJsselstein) 030-6888575.

onze vestigingen in vianen en ijsselstein >>
Nieuws over slagerij de goeij >>


Openingstijden vianen

Ma t/m do 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag 08.00 - 16.00 uur
Zondag Gesloten

Openingstijden IJSSELSTEIN

Ma t/m do 08.30 - 17.30 uur
Vrijdag 08.30 - 18.00 uur
Zaterdag 08.30 - 16.00 uur
Zondag Gesloten


​​​​​​​


Masterclass bbq

Om in deze vreemde Corona tijd toch wat leuks, leerzaams en lekkers te doen, hebben wij nu, op locatie of bij ons in de kloostertuin, de
Masterclass BBQ! Tijdens deze masterclass maakt onze eigen Baas BBQ Jelle Hovens verschillende gerechten welke gelijk gegeten kunnen worden. Hierbij wordt uitleg gegeven hoe het wordt bereid en op welke bbq, na afloop van de masterclass krijg je de recepten mee naar huis om er zelf mee aan de slag te gaan.

De masterclass is te boeken vanaf 10 personen. Ben je met minder, vraag dan naar de mogelijkheden.

Data

Juni - vrijdag 12 juni, zaterdag 13 juni, vrijdag 19 juni, zaterdag 27 juni
Juli - vrijdag 3 juli, zaterdag 4 juli, vrijdag 10 juli, vrijdag 17 juli, zaterdag 18 juli

Prijzen zijn inclusief btw, personeel, materialen, recepten en eten.
Drank en locatiekosten, indien gewenst, op basis van nacalculatie.

Andere wensen of een offerte op maat? Wij denken graag met je mee.

Lees meer >>

bbq workshops

Voor de echte barbecuefans hebben we nu mooie barbecueworkshops. Van een echte pro leert u de fijne kneepjes van het barbecueën en kunt u aan het einde van de workshop een 3, 4 of 5 gangen diner op tafel zetten van de barbecue. Tijdens deze gezellige dag proberen we je zoveel mogelijk te leren over de verschillende soorten barbecues en het gebruik ervan. Ook komen de verschillende vleessoorten, groenten en desserts aan bod. De volgende workshops bieden wij aan…

De basis

We nemen je mee in de wereld van het bbq’en. We beginnen met het aansteken van de Q en we leggen de verschillen uit tussen de Q’s.

nog beter met de q

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met mooie stukken vlees natuurlijk ook bijzondere groentes, vis en de wat langere bereidingen.

bbq'en als een baas

4 gangen menu bereiden op de Q met verrassende groenten bereidingen.

workshop voor gevorderden

Altijd al eens brisket willen maken of toch eindelijk eens aan de slag met de Boston butt.. We gaan echt low en slow...

Lees meer >>



Aanbiedingen

Maandag = stoofvleesdag

500 gram rib- en stooflappen voor € 6,95

dinsdag = vlugklaardag

elk 4e vlugklaarproduct gratis!
Zoals slavinken, biefburgers en cordon bleu's.

woensdag = gehaktdag

500 gram rundergehakt voor € 4,75
500 gram half-om-half gehakt voor € 4,25

donderdag = biefstukdag

3 Hollandse biefstukken voor € 8,25
3 kogelbiefstukken voor € 9,95

vrijdag = kipdag

500 gram "Tante Door" kipfilet voor € 6,25

zaterdag = grillworstdag

Hele grillworst voor € 5,00
Naturel of ham-kaas



Vacature

Kom werken bij Traiteurslagerij de Goeij! Neem contact op per mail of telefonisch voor meer informatie of om te solliciteren.


weekendhulp

Vrijdagavond & zaterdag

Verkoop
Lichte productie
Schoonmaak




Volg ons op instagram & facebook


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.